''IZGLEDAMO KAO BOKSER OD 45 GODINA'' Trener Partizana o partijama crno-belih u finalnoj seriji protiv Zvezde

Filip Milošević

18. 04. 2024. u 16:25

Odbojkaši Partizana izgubili su i u drugom meču finalne serije od Zvezde, crno-beli su od šest mogućih setova uzeli samo jedan, te je trener crno-belih Bojan Janić razočaran.

ИЗГЛЕДАМО КАО БОКСЕР ОД 45 ГОДИНА Тренер Партизана о партијама црно-белих у финалној серији против Звезде

FOTO: M. Vukadinović

- Čestitke Zvezdi, igra baš onako vrhunsku odbojku. Ne može ništa da se zameri. Malo šanse nam daju za bilo šta - fantastičan servis, prijem pre svega - to pravi najveću razliku", rekao je Bojan Janić. "Onda na scenu stupa njihov dizač Nikola Petrović, koji stvarno igra vrhunsku odbojku. Neću da zanemarim ostale momke koji su u Zvezdi, ali on igra na fenomenalnom nivou. Moramo da mu čestitamo na tome. Mi sa druge strane imamo razloga za slavlje - uzeli smo set. To je napredak u odnosu na prvu utakmicu. S druge strane izgledamo kao bokser od 45, 50 godine - koji bi voleo, ima i srca, ali ne može, nema šanse. Prošlo mu je vreme... Tako izgledamo u ovom momentu. Ja bih voleo da u subotu dođemo na Banjicu da se pobijemo još bolje. I u prvi i u drugi set smo ulazili sa ozbiljnim minusom, onda je posle veoma teško juriti protiv razigrane ekipe. Čak i u prvom setu smo imali šansu, neku kontru, ali nismo iskoristili. Kad je ovakav protivnik onda to naravno kazni.

I pored veoma bledih partija, Bojan je izneo pohvale na račun ekipe.

- Zvučaće kao patetična alibi priča... Stvarno sam bez obzira na sve ekstremno ponosan, meni su moji momci heroji. Zbog svega što smo doživeli ove godine, a mi znamo između sebe šta je to. Bez obzira na to što u nekim momentima deluje da se predajemo, nije tako. Borimo se do kraja... Zvezda u ovom trenutku mnogo bolja od nas i moramo da im čestitamo, vode 2:0. Uzeli smo jedan set u dve utakmice - to je zadivljujuće za njih. Ali, nećemo se predati, idemo tamo da odigramo možda najbolju utakmicu do sada - podvukao je Janić.

BONUS VIDEO: OTVARANjE STADIONA: Imaju sjajne uslove i prvi su na tabeli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)