JANIĆ LJUT NA IGRAČE: Trener odbojkaša Partizana razočaran igrom protiv Olimpijakosa

S. K.

26. 10. 2023. u 22:20

ODBOJKAŠI Partizana su još pre meča sa Olimpajkosom prošli u drugi krug kvalifikacija za Ligu šampiona, ali su očajnom igrom u borbi za prvo mesto na turniru grupe 2 prve faze u dvorani „Aleksandar Nikolić“ izgubili od grčkog prvaka – 1:3 (22:25, 25:20, 19:25, 16:25). Inače, obe ekipe su se plasirače u drugu fazu, koja će se odigrati od 7.do 12. novembra.

ЈАНИЋ ЉУТ НА ИГРАЧЕ: Тренер одбојкаша Партизана разочаран игром против Олимпијакоса

FOTO: M. Vukadinović

Utakmica je zamišljena potpuno drugačije, da mi izgledamo gladni i da se suprotstavimo boljoj ekipi od nas sa mnogo više „baruta“, ali nažalost bili smo energetski katastrofalni. Nismo mogli da računamo na srednjake Bjelicu i Petrovića, ali to ne može da bude opravdanje za jako lošu predstavu, dosadnu, mučnu – ljutit je bio posle meča starteg Partizana Bojan Janić.

Crno-beli su nadigrali opuštenog rivala samo u drugom setu. U prvom su koliko, toliko pretili, a u trećem i četvrtom su bili očajni. Beograđani su Grcima, koji su igrali sa pola snage poklonili čak 37 poena. Koliko, toliko su odskočili Tadić sa 20 i Mrdak sa 14 poena. Inače, Beograđani će u drugoj fazi biti u grupi sa pobednicima grupa iz Burgasa i Las Palmasa i drugoplasiranom ekipom iz Insburka. Pobednici grupa i najbolja drugoplasirana ekipa izboriće grupnu fazu Lige šampiona.

Razočaran sam jako, ovo je moj poraz, moram da otkrijem zbog čega smo izgledali stegnuto. Ima puno tema za razgovor, a jedna je da nam fali 40-godišnji Bjelica da energetski pokrene ekipu, što je sramota – naglasio je Janić

Očekuju pomoć grada

ODLUKA Evrolige da košarkaši izraelskog Makabija budu domaćini u nekadašnjem „Pioniru“ stvorila je problem Partizanu, koji bi trebalo da organizuje turnir druge faze.

- Mislim da je „Pionir“ zauzet, ali nadamo da će gradske vlasti da nam izađu u susret i ustupe neku halu. Ako, ne biće problem – rekao je Janić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić