CRNO-BELI JURE ELITU: Odbojkaši Partizana domaćini kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona

S. K.

21. 10. 2023. u 22:33

POSLE nekoliko godina odbojka se vraća u dvoranu "Aleksandar Nikolić". Prvak Srbije, Partizan domaćin je turnira prve runde kvalifikacija za Ligu šampiona. Crno-beli će pokušati da osvoje jedno od prva dva mesta, koje vodi u drugu rundu.

ЦРНО-БЕЛИ ЈУРЕ ЕЛИТУ: Одбојкаши Партизана домаћини квалификационог турнира за Лигу шампиона

oss

Puleni Bojana Janića nadaju se da će uz pomoć navijača u nekadašnjem "Pioniru" napraviti prvi korak ka eliti. Beograđanoi u prvom kolu, 24. oktobra (18.00) igraju sa Radnikom iz Bijeljine. U drugom su slobodni, a u trećem, 26. (18.00) snage će odmeriti sa prvakom Grčke Olimpijakosom.

Osim u Beogradu igraju se i turniri u Burgasu, Insburku i Las Palmasu. U drugoj rundi formiraće se dve grupe od po četiri ekipe. Plasman u grupnu fazu Lige šampiona izboriće pobednici grupa i najbolja drugoplasirana ekipe.

Beograđani su poslednji put igrali u Ligi šampiona u sezoni 2011/12 godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić