"VIŠE NE LIČI NA SEBE": Tužne najnovije informacije o stanju Mihaela Šumahera

Novosti online

15. 09. 2023. u 12:12

Čitava planeta je bila u neverici kada su brzinom munje prostrujale vesti o nesreći Mihaela Šumahera.

ВИШЕ НЕ ЛИЧИ НА СЕБЕ: Тужне најновије информације о стању Михаела Шумахера

FOTO: AP

Proslavljeni vozač Formule 1 je tokom skijanja, pre deceniju, doživeo tešku nesreću i od tada se nalazi u vegetativnom stanju. Njegova supruga Korina najstrože čuva sve informacije o zdravstvenom stanju nekadašnjeg pilota Ferarija i ne želi da se išta sazna u javnosti.

Ceo svet je pogodila ova užasna nesreća, najviše porodicu, a među njima rođenog brata Ralfa Šumahera, takođe poznatog vozača Formule 1. Ralf se, naime, u potpunosti promenio, o čemu je govorio još jedan vozač Džoni Herbert, bivši kolega nemačkog asa iz dana kada je bio u Benetonu.

– Često smo se sretali, Ralf je morao da uradi mnoge stvari za porodicu i sa porodicom zbog Mihaela. Mnogo je drugačiji od one osobe iz F1 karijere. Promenio se jer ga je naterala situacija oko brata – rekao je Herbert.

Postoje navodi da nema nade oko Mihaela Šumahera, kako su izvestili francuski mediji.

– Nikad nema vesti. Ono što znamo je da ne čujemo ništa pozitivno. Užasna je pomisao da još uvek nije u stanju da bude blizu Mihaela kojeg se svi sećamo. To je veoma tužno – poručio je.

Podsetimo, sedmostruki prvak sveta u "najbržem cirkusu" na svetu doživeo je nesreću na Francuskim Alpima kada je na skijanju udario glavom o kamen i pretrpeo povrede mozga. Hitno je prevezen u lokalnu bolnicu i stavljen u komu na 250 dana, da bi potom bio pušten kući na lečenje.

Stacioniran je u Švajcarskoj, daleko od medija i celog sveta, malo ko je posetio ili video Mihaela. Čak su rođaci i prijatelji sprečeni da ga vide i čuju bilo šta o njemu.

Nešto kasnije se u javnosti pojavio dokumentarac o Mihaelu, ali sa šturim i doziranim informacijama o legendarnom vozaču.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene