ZVEZDA I RADNIČKI JURE ELITU: Crveno-beli i Kragujevčani od sutra se bore za plasman u Ligu šampiona

S. K.

06. 09. 2023. u 15:13

ZA vaterpoliste nema predaha. Od sutra do nedelje održaće se kvalifikacioni turniri za plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Novom Beogradu pokušaće da se pridruže Radnički, koji je domaćin jednog od turnira i Crvena zvezda, koja igra u Hanoveru.

ЗВЕЗДА И РАДНИЧКИ ЈУРЕ ЕЛИТУ: Црвено-бели и Крагујевчани од сутра се боре за пласман у Лигу шампиона

FOTO: M. Vukadinović

Kragujevčani na svom bazenu sutra (20.00) igraju sa kotorskim Primorcem. U subotu se sastaju sa Duizburgom (10.00) i francuskim Noazi la Sekom (21.00). U nedelju (20.00) će odmeriti snage sa Brešom.

Crveno-beli u Hanoveru sutra(16.30) igraju sa mađarskim Honvedom, u petak (16.30) sa Barselonom, a u subotu sa grčkim Apolonom Smirnisom (11.00) i domaćim Hanoverom (19.00).

Ostale grupe - C (Oradea): Vuljagmeni, Ortiđa, Oradea, Primorje, D (Dubrovnik): Jug, Dinamo Bukurešt, OSC, Turkoan.

Pobednici grupa plasiraće se u grupnu fazu. Ukoliko bude najbolji u Kragujevcu Radnički će igrati u grupi A sa Novim Beogradom, Sabadeljom i Steauom. Zvezdu prvo mesto vodi u grupu C sa Ferncvarošem, splitskim i hercegnovskim Jadranom. Ostale grupe - grupa B: Pro Reko, Olimpijakos, Dinamo Tbilisi, kvalifikant iz grupe D, grupa D: Barseloneta, Marselj, Špandau, kvalifikant iz grupe C.

Prva faza igra se od 27. septembra do 5. oktobra. U drugoj po dve najbolje ekipe formiraće dve četvrtfinalne grupe. Fajnal-for je od 6. do 8. juna iduće godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije