BRAVO MOMCI! Srbija je u finalu Evropskog prvenstva

Novosti online

13. 08. 2023. u 22:49 >> 22:50

U polufinalu Srbi su pobedili odličan tim Mađarske 12:9 (3:0, 1:3, 2:3, 6:3). Grci su posle peteraca savladali Španiju 14:13.

БРАВО МОМЦИ! Србија је у финалу Европског првенства

Vaterpolo savez Srbije

Srpski vaterpolisti igraće protiv Grčke u finalu EP za igrače do 17 godina u Manisi. Finalisti prvenstva su igrali u prvom kolu u grupi i tada su, posle mnogo preokreta, Grci bili bolji.

I ovaj duel je bio pun preokreta. Početkom druge četvrtine Srbija je vodila 4:0 ali su zatim Mađari postigli pet golova za redom. Na kraju trećeg dela bilo je 6:6. U poslednjih osam minuta Srbija je igrala odlično. Bošković, Gladović, Novaković, Kojić i Bodiroga su postigli golove za visoku prednost 9:6, odnosno 11:7.

Srbija je igrala u sastavu: Dimković, Bodiroga 3, Novaković 2, Ićitović , Spasović, Gladović 3, Lazić , Kojić 1, Adamović 1, Bošković 2, Krstić, Dimić, Savić

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo