POBEDA VRNJČANA, PORAZ KRALJEVČANA: Plej-of rukometne Super B Lige "Istok-Zapad"

G. ĆIROVIĆ

18. 05. 2023. u 12:05

U prvim utakmicama polufinala plej-ofa rukometne Super B Lige, grupa „Istok-Zapad“, rukometaši kraljevačkog Metalca poraženi su u Vranju, dok je Goč-Merkur iz Vrnjačke Banje pobedom pred svojim navijačima došao do prednosti u seriji.

ПОБЕДА ВРЊЧАНА, ПОРАЗ КРАЉЕВЧАНА: Плеј-оф рукометне Супер Б Лиге Исток-Запад

G.Šljivić

Kraljevčani su u Vranju poraženi od istoimenog domaćina rezultatom 23:28 (14:15), pa će u nedelju (20.00) u novoj hali sportova kraj Ibra pred svojim pristalicama u revanšu pokušati da pobedom izjednače skor i izbore takozvanu majstoricu.

S druge strane, rukometaši Goč-Merkura su u sportskoj hali u Vrnjačkoj Banji savladali Loznicu sa 25:23 (13:10). Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Aleksa Maksić sa osam golova, dok je za goste Aleksa Radičević sedam puta pogodio protivničku mrežu.

Revanš utakmica u Loznici zakazana je za nedelju u 18 sati.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)