MORAMO JOŠ DA UČIMO: Strateg odbojkašica Crvene zvezde Ratko Pavličević svestan da nisu mogli da iznenade Novaru - 0:3

Novosti online

21. 12. 2022. u 12:43

ODBOJKAŠICE Crvene zvezde nisu gajile iluzije protiv Novare. Ali crveno-bele se u drugom kolu grupe C Lige šampiona nisu lako predale, borile su se koliko su mogle, u trećem setu čak i pripretile velikom favoritu - 0:3 (17:25, 20:25, 25:27). Beograđanke u trećem kolu, 12. decembra dočekuju nemački Potsdam.

МОРАМО ЈОШ ДА УЧИМО: Стратег одбојкашица Црвене звезде Ратко Павличевић свестан да нису могли да изненаде Новару - 0:3

FOTO: Tanjug

- Novara je pokazala koliko je dobra ekipa. Bio je ovo jedan veliki zalogaj za nas. Devojke su imale motiva, žara. U prva dva seta igrali smo koliko nam je to protivnik dozvolio, međutim, nismo gubili nadu. I pored toga što smo gubili, posle nekih njihovih izmena, pokazali smo da možemo nešto. Ipak, moramo još dosta da radimo da bismo došli do tog nivoa. To je ideja i ne bi trebalo odustajati od toga. Želim da svaki put objasnim devojkama da mogu da odigraju tako, samo su nam potrebne ovakve utakmice i da osetimo svu tu jačinu rivala - ističe trener crveno-belih Ratko Pavličević.

Trofejni stručnjak je od početka bacio u vatru talentovane Simonu Matesku i Taru Taubner.

- Simona nije dobijala šansu, eto, pogodilo se da protiv Novare dobije. I za nju je to veliki zalogaj, a ja sam joj to rekao tek pred utakmicu, da će da igra. Tara je već igrala. Nisu bile uplašene - primećuje Pavličević.

U drugom meču grupe C Potsdam večeras (19.30) dočekuje Vakifbanku.

TABELA: Novara 6, Vakifbank 3, Potsdam 0, C. zvezda 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!