BEZ BELE ZASTAVE NA NOVARU: Odbojkašice Crvene zvezde sutra (19.00) u drugom kolu Lige šampiona dočekuju italijanski tim

Novosti online

19. 12. 2022. u 13:07

NEMA predaje! Ovo poručuju odbojkašice Crvene zvezde uoči sutrašnjeg (19.00) meča drugog kola grupe C Lige šampiona sa italijanskom Novarom. Crveno-bele su u prvom kolu izgubile od Vakifbanke (0:3), dok su Italijanke nadigrale Potsdam sa 3:1.

БЕЗ БЕЛЕ ЗАСТАВЕ НА НОВАРУ: Одбојкашице Црвене звезде сутра (19.00) у другом колу Лиге шампиона дочекују италијански тим

FOTO: OSS

- Ne bi trebalo trošiti reči o njima, imaju dosta dobrih igračica. Za nas je ovo novi izazov, probaćemo da skupimo što više iskustva sa ove utakmice. Nadam se da ćemo biti konkurenti i da ćemo moći da odigramo dobru utakmicu - istakao je Ratko Pavličević, trener Crvene zvezde.

Jedna od najboljih u crveno-belom taboru Adela Helić veruje da će da pruže maksimum:

- Nema predaje. Znamo ko nam dolazi u goste, znamo veći broj igračica. Nadam se da ćemo održati disciplinu u igri i da ćemo se boriti za svaku loptu. Verujem i da ćemo nalaziti i mnogo bolja rešenja u odnosu na utakmicu sa Vakifbankom. Nema sumnje da ćemo pružiti maksimum, iako znamo da neće biti lako. Želimo da pokažemo najbolju odbojku.

U drugom meču grupe C Potsdam (Savić, Jegdić) u sredu (19.30) dočekuje Vakifbanka.

Tabela: Vakifbanka 3, Novara 3, Potsdam 0, C. zvezda 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!