KAKAV MALER SRBINA: Rakić u neverici, izgubio na nestvaran način (VIDEO)

Novosti online

15. 05. 2022. u 08:11

Srpski UFC borac Aleksandar Rakić doživeo je poraz od bivšeg šampiona Jana Blahoviča iz Poljske na "Fight Night" večeri u Las Vegasu.

КАКАВ МАЛЕР СРБИНА: Ракић у неверици, изгубио на нестваран начин (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Rakić je izgubio borbu tehničkim nokautom, nakon što je u trećoj rundi doživeo povredu kolena, pa je sudija bio primoran da prekine meč.

Blahovič je tako postao direktan izazivač za pojas u poluteškoj kategoriji koji trenutno drži Gloveru Tešeri, a Rakić će morati da sačeka novu priliku.

Srbim je bio daleko bolji u oktagonu od Blahoviča, ali je usled ogromnog broja "lou-kikova" koje je konstantno zadavao Poljak, pa je Rakiću počelo da otiče koleno. U trećoj rundi ono je samo ispalo iz ležišta uz jako bolnu grimasu našeg borca.

Poljak je od sjajnog Rakića zadobio i posekotine iznad levog oka, zbog čega će sigurno dodatno pamtiti ovu borbu, ali se taj presudni momenat desio na oko četiri minuta pred kraj borbe. Da stvar bude gora, moguće je da će Aleksandra sada sačekati i neka duža pauza.

Lekari spekulišu da je povredio prednji ukršteni ligament i sada je borba za titulu još dalje. Međutim, znajući da je Aleksandar Rakić veliki borac, ne treba sumnjati da će se vratiti još jači. Sa druge strane, videćemo kako će Blahovič provesti u borbi za titulu, kada ni u ovoj nije uspeo da se pokaže i dokaže.

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna, Jokićev poster na simbolu Beograda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri