ATLETA SA SJAJNIM INSTINKTOM: Pet Rajli pohvalno o Nikoli Joviću

ATLETA SA SJAJNIM INSTINKTOM: Pet Rajli pohvalno o Nikoli Joviću

PRVA NBA sezona za Nikolu Jovića protekla je uglavnom u prilagođavanju na uslove na parketu najjačeg košarkaškog takmičenja na svetu, dok je u drugoj mladi srpski košarkaš blesnuo i na kraju regularne sezone kao i u plej-ofu, zadužio mesto u startnoj petorci Majami Hita. Osetili su na Floridi Jovićev potencijal i nisu se libili da mu pruže šansu, kako u Razvojnoj ligi, tako i na NBA mečevima visokog uloga.

07. 05. 2024. u 22:40

IZBLEDEO SJAJ ŠAMPIONA: Kako je Minesota drugim brejkom dovela Denver na rub eliminacije

IZBLEDEO SJAJ ŠAMPIONA: Kako je Minesota drugim brejkom dovela Denver na rub eliminacije

ŠAMPIONSKI sjaj Denver Nagetsa potpuno je izbledeo u polufinalnoj seriji NBA plej-ofa protiv Minesote. Nakon prvog, Timbervulvsi su stigli i do drugog "brejka" u Koloradu i došli u poziciju da na domaćem terenu u naredna dva meča "pometlaju" Jokića i društvo. Ponadali su se navijači aktuelnog prvaka da će im izostanak Rudija Gobera zbog rođenja deteta povećati šanse da izjednače rezultat pred odlazak u Mineapolis, ali ispostavilo se da se u "Bol areni" samo gostujući tim pitao - 80:106.

07. 05. 2024. u 19:49

IZ MORAČE U FINALE: Košarkaši Partizana u prilici da reše polufinalnu seriju sa Budućnosti

IZ "MORAČE" U FINALE: Košarkaši Partizana u prilici da reše polufinalnu seriju sa Budućnosti

JOŠ jedan korak deli košarkaše Partizana od finala ABA lige. Regionalni vladar, današnjim (18.00) gostovanjem Budućnosti u podgoričkoj hali "Morača" mogao bi da stavi tačku na polufinalnu seriju i vrati se u bitku za jadranski trofej, koji je osvojio lane. Prošlog utorka, crno-beli su uz određene oscilacije uspeli da odbrane prednost domaćeg terena (78:86) i došli u poziciju da, uz pomoć brejka, precrtaju crnogorski tim.

07. 05. 2024. u 16:00

POVREDE UBILE NEIZVESNOST: Zvezda ima meč-loptu za finale

POVREDE UBILE NEIZVESNOST: Zvezda ima meč-loptu za finale

POVREDE Meginih uzdanica, "ubile" su svu neizvesnot kada je u pitanju polufinalna serija plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde. I pre prvog meča, Marko Barać, trener momaka u ružičastim dresovima nije mogao da računa na Lovru Gnjidića i Uroša Plavšića, da bi prošlog petka, tešku ozledu kolena u porazu od Zvezde u Pioniru (103:73) doživeo i Stefan Miljenović.

07. 05. 2024. u 15:51