BOSTON VRATIO BREJK: Seltiksi na krilima Tejtuma srušili Klivlend (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

12. 05. 2024. u 08:37

BOSTON je vratio brejk u polufinalu Istoka protiv Klivlenda. Seltiksi su pobedili sa 93:106 (28:30, 20:27, 21:27, 24:22) i sada ih dva trijumfa dele od plasmana u finale.

БОСТОН ВРАТИО БРЕЈК: Селтикси на крилима Тејтума срушили Кливленд (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Bili su izabranici Džoa Mazule bolji tim na ovom meču i predvođeni odličnim Džejsonom Tejtumom srušili su Kavalirse. Sjajni košarkaš je meč završio sa 33 poena, 16 skokova i šest asistencija.

Gosti su na odmor otišli sa devet poena prednosti 48:57. Ipak, nije se mnogo toga promenilo u nastavku. Boston je zaključno sa prvim poluvremenom napravio seriju 15:0 i otišao da ispostaviće se maksimalnih +23 - 48:71.

Već tada je postalo jasno da Klivlend neće moći da se vrati u meč. Jedino što je domaćin uspeo je da smanji razliku.

Pored Tejtuma dobru utakmicu za Seltikse odigrao je i Džejlen Braun koji je postigao 28 poena. Na drugoj strani najviše se istakao Donovan Mičel sa 33, dok je Darijus Garland dodao 15.

Četvrti meč koji se igra takođe u Ohaju na programu je u noći između ponedeljka i utorka od 1.00 sat po srednjeevropskom vremenu.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)