LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: Adam Hanga najverovatnije završio sezonu

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

19. 04. 2024. u 14:45

VELIKI peh zadesio je Crvenu zvezdu nakon pobede nad SC Derbijem (83:81) u prvoj utakmici plej-ofa ABA lige. Adam Hanga je na treningu polomio levu šaku.

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА ЗВЕЗДУ: Адам Ханга највероватније завршио сезону

FOTO: Tanjug/

Sada su za sve zaposlene u klubu, ali i navijače crveno-belih stigle loše vesti. Mađarski reprezentativac je, po svemu sudeći, završio sezonu.

- Najverovatnije je sezona za mene završena. Polomio sam kost na dva dela, juče sam skinuo gips i moraću da mirujem između šest i osam nedelja. Na treningu sam dobio udarac u ruku, bila je to potpuno bezazlena situacija, borili smo se za loptu, šaka moje ruke se pomerila gore, a lakat saigrača dole i nažalost prepolovila mi se metakarpalna kost - rekao je Hanga u intervjuu za mađarski "M1".

Iskusni košarkaš je sumirao sezonu koja nije bila dobra u Evroligi, ali je zadovoljan zbog osvojenog Kupa Radivoja Koraća i prvog mesta u osnovnom delu ABA lige.

Sigurno da navijače Zvezde zanima da li će šampion Evrope sa Real Madridom i naredne sezone nositi crveno-beli dres.

- Ponosan sam što sam letos potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, klubom sa dugom istorijom u kojem sam nekoliko puta nedeljno bio u prilici da igram pred 20-22 hiljade ljudi. Potpisao sam ugovor na 1+1 godinu, ali ništa nije sigurno. Da je samo na meni, ostao bih. Moja budućnost mnogo zavisi od toga šta će mi klub saopštiti, da li moja povreda utiče na njihovu odluku ili ne. Mislim da ću znati da li ostajem u Beogradu najkasnije za mesec dana - zaključio je Hanga.

Mađar je ove sezone u Evroligi prosečno beležio osam poena, 2,4 asistencije i 2,9 skokova po utakmici.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)