"VRAĆAM SE U BEOGRAD, IGRAĆU ZA ŽELJKA"! Matijas Lesor bacio u delirijum navijače Partizana, ali i prozvao trenera Zvezde (VIDEO)

Novosti online

16. 04. 2024. u 08:27

Matijas Lesor postao je brzo miljenik navijača Partizana, iako je pre toga nastupao za Crvenu zvezdu.

ВРАЋАМ СЕ У БЕОГРАД, ИГРАЋУ ЗА ЖЕЉКА! Матијас Лесор бацио у делиријум навијаче Партизана, али и прозвао тренера Звезде (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Francuz je tokom gostovanja kod Čime Monekea, košarkaša Baskonije, objasnio zbog čega je zavoleo crno-bele. U novoj epizodi podkasta Lesor je otkrio kako je završio u Partizanu.

- Počeo sam godinu u Makabiju. Partizan me je već želeo tokom leta. Hteo sam u Evroligu. Pojavila se mogućnost u Makabiju. Ostao sam dva meseca.

Lesor je dalje objasnio kako je trenutni trener Crvene zvezde, tadašnji trener Makabija, Janis Sferopulos, imao značajnu ulogu u njegovom dolasku u Partizan.

- Žižić je bio povređen. Kada se vratio, trener Sferopoulos mi je rekao da mu se dopadam i da sam dobar igrač, a i to da igram pod ugovorom. Partizan je zvao i dalje. Nisu samo želeli da potpišu centra. Zvali su me u septembru, a onda u decembru. Pokazali su da me zaista žele i da vide nešto u meni. Znate kako je kada se dopadnete Željku. Rekao sam sebi: "Ne znam zašto razmišljam. Igraću za Željka. Vraćam se u Beograd pred te lude navijače".

Lesor je sa Partizanom zamalo stigao do Fajnal-fora Evrolige, ali je Real Madrid uspeo da pobedi crno-bele u četvrtfinale sa 3:2.

- Izgubili smo Kup protiv Crvene zvezde. To je jedini meč kada su navijači oba tima bili u hali. Mnogo navijača, mnogo policije, mnogo obezbeđenja… Veliko je za navijače, ali i klub. Velika je to stvar za njih. Mi smo izgubili 20 razlike, pogledao sam oko sebe… Kapiten je plakao, trener je plakao. Shvatio sam koliko im je to važno. Prethodno, igrao sam u Zvezdi. Tada smo izgubili od Partizana, ali nije bila ista emocija. Izgubili smo i otišli u svlačionicu. A ovde, navijači su ostali i pevali, a bili su povređeni - rekao je Lesor.

Zbog toga je imao dodatni motiv da pokaže da pripada u Beogradu.

- Rekli su mi da razumeju i mene, razumeju da mi je žao i rekli mi da su uz mene. Tu je sve počelo. Rekao sam sebi da ne mogu da izneverim te ljude i da ću dati sve od sebe kako bih zaslužio njihovu podršku - dodao je Lesor.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?