DA LI JE OVO MOGUĆE? Nećete verovati šta je Pokuševski uradio (VIDEO)

Novosti online

15. 04. 2024. u 08:47

Sinoć se spustila zavesa na ligaški deo NBA lige, a pored rezultata, sinoćne mečeve obeležile su i neke zanimljive situacije, a jednu takvu je priredio i srpski košarkaš Aleksej Pokuševski.

ДА ЛИ ЈЕ ОВО МОГУЋЕ? Нећете веровати шта је Покушевски урадио (ВИДЕО)

Foto Profimedia

Tokom jednog poseda u prvoj deonici, Aleksej Pokuševski je uzeo da izvede loptu sa strane, te je dodao loptu do sudije, ovaj mu je vratio, a onda je, potpuno iznenadno, Pokuševski bez ikakvog razloga ponovo dodao loptu sudiji i krenuo je u akciju.

Pokuševski se nakon toga potpuno zbunio, ali je shvatio šta je u radio, pa je morao da prihvati da je zabeležio izgubljenu loptu.

Inače, Aleksej Pokuševski je završio meč sa tri poena, jednim skokom i četiri asistencije, dok je Vasilije Micić imao osam poena, pet skokova i tri asistencije.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave