ŠTA OVAJ ČOVEK PRIČA? Ameri u neverici posle ovog poteza Nikole Jokića (VIDEO)

Novosti online

15. 04. 2024. u 08:33

Košarkaši Denvera pobedili su danas u gostima ekipu Memfisa sa 126:111 i regularni deo sezone u NBA ligi završili kao drugi na Zapadnoj konferenciji.

ШТА ОВАЈ ЧОВЕК ПРИЧА? Амери у неверици после овог потеза Николе Јокића (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Denver je završio kao drugi na Zapadu sa 57 pobeda i 25 poraza i u prvom kolu plej-ofa igraće protiv pobednika meča u plej-inu u kom će se sastati Nju Orleans i Los Anđeles lejkersi.

Nagetse je do pobede protiv Memfisa vodio Džamal Mari sa 21 poenom, Kristijan Braun je dodao 19, dok je srpski centar Nikola Jokić meč završio sa 15 poena i 15 skokova. 

Deandre Džordan nakon utakmice često dekocentriše saigrače dok razgovaraju s novinarima, pa je to ovog puta uradio srpskom centru. Uhvatio ga je za glavu dok je pričao sa novinarkom, što je Nikolu baš iznerviralo. Nije mogao da se kontroliše Srbin, pa je usledila ozbiljna psovka na srpskom jeziku.

- Marš bre u pi*ku materinu - rekao je Nikola Jokić na srpskom, a onda se vratio davanju izjave i poručio da jedva čeka nekoliko slobodnih dana koje će provesti na bazenu sa ćerkicom Ognjenom.

- Da budem iskren, uzbuđen sam jer idem kući. Otvorili smo bazen pre dan-dva, tako da jedva čekam da budem tamo sa ćerkicom par dana. Zbog toga sam uzbuđen u ovom momentu - iskren je bio Jokić.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)