OBRADOVIĆ NAJBLIŽI BERLINU: Od Srba u Evroligi, trener Monaka ima najveće šanse za fajnal-for

Đ. S.

13. 04. 2024. u 21:36

SA završetkom poslednjeg kola ligaškog dela Evrolige, kostur u plej-of i plej-inu postao je potpuno poznat. Već sada se zna da će se za mesta na fajnal-foru u Berlinu boriti Monako i Fenerbahče, kao i Barselona i Olimpijakos, dok Real Madrid i Panatinakos, dva najbolja tima regularne sezone, čekaju ishod plej-ina, u kojem će igrati Makabi, Baskonija, Virtus i Efes.

ОБРАДОВИЋ НАЈБЛИЖИ БЕРЛИНУ: Од Срба у Евролиги, тренер Монака има највеће шансе за фајнал-фор

FOTO: M. Vukadinović

Prvi susret u dodatnom doigravanju, biće onaj između Makabija i Baskonije u utorak, 16. aprila na parketu beogradske "Arene" i pobednik tog meča, ide na atinske "zelene".

Poraženi će na boljeg iz susreta Efesa i Virtusa (16. april, 20.00) tri dana kasnije kada će Real, aktuelni branilac titule, saznati ime protivnika.

Što se tiče srpskih košarkaša, nije ih puno preostalo. Marko Gudurić sa Fenerom, kao i Nikola Milutinov i Filip Petrušev sa Olimpijakosom su najbliži Berlinu, ali problem je što nemaju prednost domaćeg terena. Ima je trener Saša Obradović, koji je i lane poveo Monako do F4, a sada želi korak dalje. Od naših, u najtežoj situaciji je Ognjen Dobrić, kojeg sa Virtusom očekuje prvo pakao plej-ina, gde će na oba susreta biti gost, dok je nešto povoljnija za Vanju Marinkovića, beka Baskonije, koja bi potencijalnim trijumfom nad Makabijem u Beogradu dočekala direktna karta za plej-of.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave