KOŠARKAŠI ZVEZDE DOČEKUJU PANATINAIKOS: Nastavak ili prekid crne serije?

Novosti online

20. 03. 2024. u 14:40

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu grčkog Panatinaikos u okviru 30. kolu Evrolige u "Beogradskoj areni" sa početkom od 20 časova.

КОШАРКАШИ ЗВЕЗДЕ ДОЧЕКУЈУ ПАНАТИНАИКОС: Наставак или прекид црне серије?

FOTO: Tanjug/

Crveno beli su izgubili šanse da se plasiraju u plej-in, još je ostalo pet utakmica do kraja, ali su šanse male, teorijske, fale im tri pobede od čuvenog 10. mesta, ali više ništa nije u njihovim rukama.

Izabranici Janisa Sferopulosa su poraženi u pet uzastopnih mečeva u evroligaškom takmičenju, a poslednji poraz doživeli su od ekipe Makabija na domaćem terenu.

Grčki stručnjak je rekao da se Zvezda neće povući, boriće se do kraja, kako bi ostvarila što veći broj pobeda u završnici takmičenja.

- Igramo protiv Panatinaikosa, tima koji ima kvalitet, na dobroj su poziciji. Sa druge strane, mi hoćemo da se vratimo u pobedničko raspoloženje nakon poraza u poslednje vreme u Evroligi. Imamo naše probleme, ali imamo 11 igrača i igramo pred našim navijača i probaćemo da pobedimo. Znamo da nemamo sve opcije, ali sa igračima koje imamo, njima verujem i znam da će dati maksimum - rekao je Sferopulos.

Tim iz Atine je u seriji od četiri uzastopne pobede nad Zvezdom u Evroligi. Poslednji put su crveno-beli savladali "zelene" 2021. godine i to ubedljivom razlikom 81:48. Posle toga, započeo je niz pobeda grčkog tima.

Panatinaikos se bori za vrh tabele, nalazi se na četvrtom mestu sa 18 pobeda i 11 poraza, dok je Zvezda 16. sa skorom 10-19.

Bonus video Delije pozvale sve navijače - obuci crveno i belo za evroligaški derbi


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!