''PORAZ NAS NIJE POREMETIO!'' Aleksa Avramović nakon trijumfa Milana nad Partizanom

Filip Milošević

09. 03. 2024. u 10:09

Košarkaši Partizana izgubili su u petak od Milana (85:83) i tako zakomplikovali put ka plej-inu Evrolige, ali Aleksa Avramović i dalje veruje u krajnji cilj.

ПОРАЗ НАС НИЈЕ ПОРЕМЕТИО! Алекса Аврамовић након тријумфа Милана над Партизаном

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

– Borili smo se do poslednjeg momenta. Imali smo neke dobre momente u utakmici i napadali pametno. Oni su pogodili neke teške šuteve, Šabaz Nejpir je pogodio dva preteška šuta. Kapa dole, idemo dalje – rekao je Avramović za Sport klub i dodao:

– Imali smo našu igru i šanse da pobedimo. Najiskrenije, igrali smo dobru utakmicu. Oni su sada igrali u maksimalnom sastavu i tada su prejaka ekipa. Ovaj poraz nas nije mnogo poremetio jer od ove pauze igramo bolju, lepšu i agresivniju košarku. Moramo da verujemo, svaka čast mojim saigračima, članovima stručnog štaba i navijačima.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!