SRAMNO PONAŠANJE SRBINA: Hvatao se za međunožje i to protiv koga... (VIDEO)

Novosti online

29. 01. 2024. u 10:37

KOŠARKAŠI Bešiktaša deklasirali su Bursaspor rezultatom 88:59 u okviru 18. kola turskog šampionata, a trener pobedničkog sastava Dušan Alimpijević našao se u problemu posle tog meča.

СРАМНО ПОНАШАЊЕ СРБИНА: Хватао се за међуножје и то против кога... (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, srpski stručnjak je u jednom momentu "nepristojno" gestikulirao ka klupi bivšeg kluba hvatanjem za međunožje, koji je odlučio da takvo ponašanje neće da trpi.

Nakon meča, Bursaspora je objavio zvanično saopštenje, obećavajući da će pokrenuti sudski postupak protiv Alimpijevića i kritikujući bivšeg trenera zbog njegovog "nepristojnog" ponašanja u pomenutom meču.

- Odvratno ponašanje srpskog trenera Dušana Alimpijevića, koji je dve i po godine jeo hleb Burse i Bursaspora, počev od situacija pre meča, pa sve do samog meča, gledali su ne samo prisutni navijači, već i oni kraj malih ekrana. U stvari, mislimo da je srpski trener Dušan Alimpijević, koji svake nedelje pravi različite skandale i ima problema sa mnogim sportistima i trenerima, ovako nešto uradio ne da bi uvredio Bursaspor, već kako bi ponizio Tursku i turski sport. Povodom ove sramote i dotične osobe, pozivamo Tursku košarkašku federaciju i sve naše političare koji predstavljaju naš grad da preduzmu neophodne korake kako bi dotičnu osobu kaznili na najvišem nivou. Sve sudske procese pokrenuće naš klub protiv osobe koja je počinila ovaj gnusni čin - stoji, između ostalog, u saopštenju Burse.

Kako će se ovaj slučaj završiti i da li će Alimpijević biti kažnjen, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave