PARTIZAN U PROBLEMU? Italijani dobili Kabokla na sudu, traže poništenje odluke da se registruje za crno-bele

Novosti online

11. 01. 2024. u 13:29

BRUNO Kaboklo je došao kao veliko pojačanje u Partizan. Pruža Brazilac dobre partije, ali crno-beli su se suočili pomalo neočekivano sa jednim problemom.

ПАРТИЗАН У ПРОБЛЕМУ? Италијани добили Кабокла на суду, траже поништење одлуке да се региструје за црно-беле

FOTO: M. Vukadinović

Naime, Venecija sa kojom je centar crno-belih potpisao ugovor pre početka sezone dobila je spor pred Arbitražnim sudom Serije A.

Sud je doneo odluku da Kaboklo mora da plati sve troškove arbitraže. Kako prenosi italijanski novinar Alesandro Luiđi Mađi, dodaje da će se slučaj u narednom koraku prebaciti pred Apelacioni odbor FIBA.

Venecija je takođe tražila da dobije poništenje odluke FIBA o davanju dozvole Kaboklu za transfer i registraciju u Partizanu.

Brazilac se sjajno snašao u crno-belom dresu. Od dolaska u klub odigrao je 13 utakmica u Evroligi, gde prosečno beleži 11,9 poena i 4,5 skokova po meču.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)