PARTIZAN JE HIT U EVROPI! Evroliga obavila veliku anketu, "grobari" će biti oduševljeni rezultatima

Novosti online

09. 01. 2024. u 16:25

EVROLIGA je, tradicionalno, nakon prvog dela sezone obavila anketu u kojoj su učestvovali generalni menadžeri klubova iz najelitnijeg ervopskog košarkaškog takmičenja.

ПАРТИЗАН ЈЕ ХИТ У ЕВРОПИ! Евролига обавила велику анкету, гробари ће бити одушевљени резултатима

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Što se tiče kategorije najbolji trener - tu je prvo mesto zauzeo strateg Partizana Željko Obradović - 33,3%. Iza njega su se našli Luka Banki (Virtus) -27,8% i Ćus Mateo (Real Madrid) - 27,8%.

Kada su u pitanju timovi koji će učestvovati na Fajnal foru, najveće šanse se sa razlogom daju Realu - 88,9%, zatim slede Monako - 66,7%, Barselona - 66,7% i Partizan 44,4%.

U još jednoj kategoriji nalazi se aktuelni šampion ABA lige. U pitanju je najnezgodniji protivnik. Crno-beli su drugi sa procentom 33,3. Teže je samo protiv "kraljevića" - 38,9%.

I Crvena zvezda može da se pohvali da u nečemu ima igrača u vrhu. Miloš Teodosić je drugi najbolji dodavač (27,8% glasova). Ispred je samo još jedan bivši igrač crveno-belih Fakundo Kampaco - 61,1%.

Podsetimo, srpski klubovi ovog utorka igraju utakmice u Evroligi. Partizan od 18.30 gostuje Fenerbahčeu, dok Zvezda ide na noge Asvelu (20.30). Oba meča možete pratiti na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OMILJENA DESTINACIJA SRBA: Kako i za koliko para da posetite ovo ostrvo