"TO JE TAKO JOKIĆEVSKI": Američka javnost u čudu nakon nestvarnih poteza Nikole Jokića (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

06. 01. 2024. u 09:18

NOVINARKA Denver nagetsa uradila je anketu, u kojoj je ljude pitala da prokomentarišu potez Nikole Jokića u duelu protiv Golden stejta, a mnogi su imali zanimljive opaske.

ТО ЈЕ ТАКО ЈОКИЋЕВСКИ: Америчка јавност у чуду након нестварних потеза Николе Јокића (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Trojka Nikole Jokića protiv tima iz San Franciska kojom je Denveru doneo pobedu i dalje je jedna od glavnih tema u Americi.

Komentari se nižu, a novinarka bliska Denveru Kejti Vindž uradila je anketu u kojoj je tražila komentar navijača na nestvaran potez Srbina.

Ređale su se reči poput "zapanjujuće", "glupavo", "sjajno", "Jokićevski", "neiznenađujuće", "bravo", a onda je i sama sve iznenadila!

Naime, ona je naučila kako se na srpskom kaže reč "neverovatno", što je podelila sa svim pratiocima na društvenim mrežama.

To je oduševilo sve navijače iz naše zemlje, koji su ostavili nekoliko poruka zahvalnosti Kejti na upotrebi našeg jezika.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)