GOTOVO JE: Zvezdino NBA pojačanje zvanično u Bešiktašu na pozajmici

Filip Milošević

03. 01. 2024. u 12:38

KOŠARKAŠ Crvene zvezde Marko Simonović igraće do kraja sezone na pozajmici u ekipi Bešiktaša, saopštio je danas beogradski klub.

ГОТОВО ЈЕ: Звездино НБА појачање званично у Бешикташу на позајмици

Foto: Aba liga

Poznati košarkaški sajt "Jurohups", kao i menadžer crnogorskog košarkaša Miško Ražnatović su juče objavili da će Simonović biti pozajmljen turskom klubu.

- Marko je tokom prošlog leta potpisao ugovor sa 'crveno-belima', a stigao je u Beograd iz Čikago bulsa. Klub želi Marku puno uspeha, pobeda i zdravlja u novom klubu u kome će provesti ostatak sezone - saopštila je Crvena zvezda.

Simonović (24) je ove sezone u regionalnoj ABA ligi odigrao 11 utakmica za šampiona Srbije, a imao je prosek od 6,3 poena i 3,6 skokova po meču. On je u Evroligi za "crveno-bele" takođe odigrao 11 mečeva, a prosečno je postizao 2,8 poena i imao 1,5 uhvaćenih lopti po utakmici.

Bešiktaš ove sezone igra u Evrokupu, a trenutno se nalazi na petom mestu na tabeli grupe A sa osam pobeda i pet poraza. Turski klub trenira srpski stručnjak Dušan Alimpijević.

BONUS VIDEO: Delije pozvale sve navijače - obuci crveno i belo za evroligaški derbi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave