ŠTA JE TAJNA LEDEJOVE GREJALICE? Neobična talija Amerikanca, a sada je sve jasno

Novosti online

08. 12. 2023. u 10:38

Još jedna pobeda Partizana... I još jedna za antologiju, jer su crno-beli u jednom momentu izgledali kao tim bez rešenja, koji pada ka porazu, da bi isto tako odjednom proradio vulkan u njima i u serijom 31:4 slomili su Armani u paklenoj atmosferi krcate Arene – 82:69.

ШТА ЈЕ ТАЈНА ЛЕДЕЈОВЕ ГРЕЈАЛИЦЕ? Необична талија Американца, а сада је све јасно

FOTO: M. Vukadinović

Ponovo je briljirao Zek Ledej, koji je ubacio 15 poena, pomogao u drugom poluvremenu da se potpuno zaključa reket za Italijane, koji su ostali izgubljeni na parketu i nisu umeli da se vrate nazad u igru.

"Uvek je dobro pobediti, pogotovo na ovaj način. Pokazali smo karakter. Našli smo novi način da pobedimo, a to je velika stvar. Tako se postaje šampionski tim, tako se ide tim putem", rekao je Zek Ledej.

Istakao je da je igrao posvećeno, te da je na visini zadatka bio i celokupan tim.

"Igrao sam posvećeno. Samo sam se trudio da donosim ispravne odluke, da ne razmišljam previše, nego da čitam njihovu odbranu, da čitam ono što rade, a posle toga smo mogli da uradimo prilagođavanja u našoj igri", nastavio je Partizanov Amerikanac.

Foto: Printskrin

 

Zek Ledej u poslednje tri utakmice stalno pri sebi ima grejalicu u rukama. Interesantno, u sva tri meča u "Areni" su crno-beli slavili. Amerikanac je otkrio o čemu se radi.

"Hladno je napolju, pa nam mnogo znači. Sigurno da nam i on pomaže", odgovorio je Partizanov krilni centar.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)