OVO JE ŽELJKA SLOMILO! Aleksa Avramović otkrio kada je Obradoviću bilo najteže

Novosti online

08. 11. 2023. u 13:23

Poznato je da jedan od najboljih košarkaških trener ikada Željko Obradović vodi računa o najsitnijim detaljima i da se njegov autoritet nikada nije dovodio u pitanje. Ipak, i on ume da pokaže svoju ranjivost, što je otkrio i as Partizana Aleksa Avramović.

ОВО ЈЕ ЖЕЉКА СЛОМИЛО! Алекса Аврамовић открио када је Обрадовићу било најтеже

Foto: M. Vukadinović

Naime, Avramović je gostovao u podkastu “Nikola Radin” gde je otkrio nikada ispričan detalj iz života Obradovića, a to je da je popularni Žoc bio veoma tužan kada su mu tokom utakmice protiv Anadolu Efesa javili da je umro Dušan Ivković.

- Duda i Željko su bili kumovi. Sećam se koliko je Željko bio tužan kad su mu javili da je preminuo. Raspao se… Došao je kad se Novica opraštao protiv Efesa, odradio utakmicu profesionalno, da niko to nije primetio“ – rekao je Avramović.

FOTO: M. Vukadinović

 

Podsetimo, Dušan Ivković je umro 16. septembra 2021. godine, a istog dana su igrali Partizan i Anadolu Efes, što je bio i oproštaj kapitena crno-belih Novice Veličkovića od aktivnog igranja košarke.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!