"ZA MENE JE PARTIZAN POSEBAN": Kaboklo srećan što će igrati za najboljeg trenera u Evropi

Novosti online

08. 11. 2023. u 13:10

Bruno Kaboklo, novi centar Partizana, pričao je za klupsku televiziju o svojoj ulozi u ekipi, Željku Obradoviću, ali i navijačima crno-belih.

ЗА МЕНЕ ЈЕ ПАРТИЗАН ПОСЕБАН: Кабокло срећан што ће играти за најбољег тренера у Европи

FOTO: Profimedia

- Za mene je Partizan poseban, znao sam da je veliki klub. Već sam video ljubav i strast navijača, tim me je lepo prihvatio, počastvovan sam - rekao je Kaboklo.

Rad sa Željkom Obradovićem će mu sigurno pomoći u karijeri, pošto mu je ovo prvi put da će igrati u Evroligi.

- Kad sam potpisao, mnogo prijatelja mi se javilo sa porukom da ću igrati za najboljeg trenera u Evropi. Već poznajem neke momke, imamo odličan tim. Veoma sam uzbuđen i ne mogu da dočekam da zaigram za ovaj klub.

Već zna u čemu može najviše da doprinese.

- Biće teško, ali daću sve od sebe, nadam se da mogu da doprinesem od starta. Biću fokusiran da to uradim. Znam šta mogu i šta mogu da donesem – skokovi, prisustvo pod košem, energija. Uvek pokušavam da odigram jako svaki meč i nastaviću tako - zaključio je Kaboklo.

Ranije tokom karijere, Kaboklo je igrao za Ulm, Sao Paulo, Limož, a nastupao je i u NBA za Reptorse, Kingse, Grizlise i Roketse.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA NAD SRAMOTAMA! Crna Gora će glasati za rezoluciju o Srebrenici