DUBAI I ZVEZDA NA STARTU ABA LIGE: Otkriveni detalji učešća novog tima u regionalnom takmičenju

Novosti online

30. 10. 2023. u 11:05

Prethodnih nedelja pojavila se informacija da će ABA liga uskoro biti bogatija za predstavnika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, odnosno tim koji će predstavljati Dubai u regionalnom takmičenju, a ljubitelji košarke na Balkanu neće morati dugo da čekaju!

ДУБАИ И ЗВЕЗДА НА СТАРТУ АБА ЛИГЕ: Откривени детаљи учешћа новог тима у регионалном такмичењу

FOTO: AP

Ekipa iz Dubaija ulazi u regionalno takmičenje već u ovoj sezoni!

Naime, U19 ekipa Dubija bi trebalo da učestvuje na predstojećem juniorskom turniru ABA lige, koji će se prema kalendaru na zvaničnom sajtu takmičenja održati od 21. do 23. novembra.

Tim iz Ujedinjenih Arapskih Emirata je uvršten u raspored i u prvom kolu bi trebalo da se sastane sa juniorima Crvene zvezde, dok bi grupu trebalo da deli i sa omladincima Studentskog Centra i Borac Mozzarta.

Na turniru će učestvovati još U19 ekipe Mege, Cedevite Junior, Zadra, Krke, Vojvodine, Splita, Cibone, Partizan Mozzart Beta, Cedevite Olimpije i Igokee.

Podsećamo, po ranijim najavama Dubai će dobiti mesto u ABA ligi, ali i mesto u Evroligi, gde će imati priliku da igra protiv najboljih timova na kontinentu. Navodno, Svetislav Pešić će biti prvi trener novog tima i predvodiće ih na dva fronta, protiv najboljih timova regiona i Evrope!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)