BIVŠI PRVI PIK UDARIO NA DONČIĆA: Luka ne može da čuva ni stalak za kameru (VIDEO)

Novosti online

22. 10. 2023. u 22:01

LUKA Dončić je sezonama unazad prva zvezda Dalas Maveriksa. Očekuju se da i u ovoj bude lider na terenu tima iz Teksasa. Ipak, oštro o njegovoj igri u odbrani govorio je bivši prvi pik na NBA draftu, Kenjon Martin.

БИВШИ ПРВИ ПИК УДАРИО НА ДОНЧИЋА: Лука не може да чува ни сталак за камеру (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug

On je toliko udario na reprezentativca Slovenije da je istakao da momak iz Ljubljane nije sposoban da igra NBA odbranu.

- Dončić je četvrti najbolji igrač u ligi, u MVP diskusiji je, ali po mom mišljenju nije najbolji igrač u svom timu. Ako bi igrali jedan na jedan i Kajri Irving dobije prvi loptu, Luka je možda ne bi ni dotakao, on ne može da čuva ni stalak za kameru - rekao je Martin.

Prvi pik iz 2000. godine je u karijeri igrao za Bruklin Netse, Denver Nagetse, Los Anđeles Kliperse, Njujork Nikse i Milvoki Bakse i smatra da je Irvig bolji igrač.

- Da li je Luka dobar za tim? Jeste. Ali, ako brojevi koje imaš na kraju ne donesu nešto, onda su to samo brojevi. Pravi košarkaški ljudi, koji gledamo ko si i šta radiš, mi gledamo Kajrija i kažemo – 'taj je'  - zaključio je Martin.

Podsetimo, Dalas će prvu utakmicu u novoj sezoni NBA lige odigrati u noći između srede i četvrtka protiv San Antonio Sparsa.

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu