SRBIN ODUŠEVIO AMERE: Nikola Jović pokazao svima koliko je napredovao (VIDEO)

Novosti online

21. 10. 2023. u 13:37

NIKOLA Jović je dobio veliku minutažu protiv Hjuston Rokitsa, gde je pokazao da će Majami Hit moći na njega ozbiljno da računa.

СРБИН ОДУШЕВИО АМЕРЕ: Никола Јовић показао свима колико је напредовао (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Još jednu sjajnu utakmicu odigrao je mladi reprezentativac Srbije Nikola Jović. Susret je završio sa 10 postignutih poena uz tri skoka i jednu asistenciju, ali je jedan njegov potez oduševio američku, ali i evropsku javnost.

Pokazao je još jednom mladi reprezentativac Srbije koliko je izrastao uz reprezentaciju ovog leta, kao i tokom nastupa u NBA letnjoj ligi, pa je tako tokom druge deonice pokazao sjajnu kontrolu tela.

On je prošao pored dvojice košarkaša domaćeg tima, otišao na drugi obruč, a onda se pravo niotkuda okrenuo i od tablu postigao dva poena.

Samo malo kasnije, napravio je još jedan odličan dribling, prevario odbranu Hjustona i prošao na polaganje.

Pokazuje nekadašnji košarkaš Mege da će ove sezone imati i te kako važnu ulogu u Majamiju i opravdava svaki sekund koji mu Erik Spolstra pruža na parketu.

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HAOS U RIMU! Novak Đoković gleda i ne veruje šta se dešava