KAD 150 AMERIČKIH STRUČNJAKA ZAGRMI: Nikola Jokić nije najbolji

Novosti online

12. 10. 2023. u 16:03

Košarkaš Denvera i srpski reprezentativac Nikola Jokić trenutno je drugi najbolji igrač u NBA ligi, objavio je I-Es-Pi-En (ESPN) uoči početka sezone u najkvalitetnoj ligi na svetu.

КАД 150 АМЕРИЧКИХ СТРУЧЊАКА ЗАГРМИ: Никола Јокић није најбољи

Tanjug/AP

I-Es-Pi-En navodi da je trenutno najbolji igrač u NBA ligi košarkaš Milvokija Grk Janis Adetokumbo, dok je na trećoj poziciji igrač Filadelfije Džoel Embid.

Američki mediji podsećaju da se Jokić odmarao tokom leta, a da su se povremeno na društvenim mrežama pojavljivali snimci sa slavlja u kojima je učestvovao srpski košarkaš. Takođe, navodi se da je srpski košarkaš spreman da sa Denverom osvaja nove trofeje i obara rekorde.

Jokić je prošle sezone osvojio titulu sa Denverom, a proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) finala plej-ofa.

I-Es-Pi-En najavljuje da bi Jokić u narednoj sezoni mogao da obori još neki rekord u NBA ligi. Takođe, podseća se da je srpski košarkaš prošle sezone imao prosek od 30 poena, 13,5 skokova i 9,5 asistencija po meču.

Nova sezona u NBA ligi počinje 25. oktobra.

Bonus video: Vanredno obraćanje Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!