BUDUĆNOST JE STIGLA! Evo šta su sad uradili zlatni srpski košarkaški juniori

Novosti online

04. 10. 2023. u 21:29

SRBIJA je na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u košarci osvojila srebrnu medalju. Pre toga su juniori na šampionatu Evrope u Nišu stigli do zlatne medalje. Sve ovo je jasan pokazatelj da je budućnost svetla, a to su potvrdile sjajne partije dvojice talentovanih igrača na startu nove sezone.

БУДУЋНОСТ ЈЕ СТИГЛА! Ево шта су сад урадили златни српски кошаркашки јуниори

FOTO: FIBA.Basketball

Nikola Topić koji igra za Megu kao pozajmljen igrač Crvene zvezde zablistao je u 1. kolu ABA lige. On je bio najbolji strelac uvodne runde regionalnog takmičenja pošto je u porazu od Cedevita Olimpije (89:87) postigao 25 poena, a uz to je dodao pet skokova i četiri asistencije.

Njegov saigrač iz juniorske reprezentacije Bogoljub Marković je bio fenomenalan u dresu OKK Beograda. "Klonferi" su trijumfovali posle produžetka protiv Dinamika sa 93:91, a on je zabeležio neverovatan dabl-dabl učinak od 27 poena i čak 17 uhvaćenih lopti, uz to je imao i pet asistencija, što mu je bilo dovoljno za indeks korisnosti 41.

Podsetimo, oni će već za vikend imati priliku da nastave sa sjajnim partijama. OKK Beograd gostuje Zlatiboru, dok Mega dočekuje čačanski Borac.

BONUS VIDEO: JUNAK MUNDOBASKETA: Aleksa Avramović o novoj sezoni KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini