OSAM NAJBOLJIH BEZ ZVEZDE: Partizan brani već zaboravljenu titulu u obnovljenom Superkupu ABA lige

Novosti online

17. 09. 2023. u 21:09

ČETVRTO izdanje Superkupa ABA lige, koji je ponovo u kalendaru posle pauze zbog kovida, biće odigrano od 18. do 20. septembra u podgoričkoj „Morači“.

ОСАМ НАЈБОЉИХ БЕЗ ЗВЕЗДЕ: Партизан брани већ заборављену титулу у обновљеном Суперкупу АБА лиге

Foto: ABA liga

Osam najboljih timova iz prošle sezone, izuzev Crvene zvezde koja je otkazala učešće i umesto vicešampiona nastupa Igokea, boriće se za trofej uoči početka nove sezone. U ponedeljak su na programu četvrtfinalni mečevi Cedevita Olimpija - Igokea (12.00), Partizan - Mega (15.00), Budućnost - Zadar (18.00) i FMP - SC Derbi (21.00). U utorak su na rasporedu polufinalni dueli, u sredu finale, dok se neće igrati utakmice za treće, peto i sedmo mesto.

Poslednji osvajač Superkupa je Partizan, koji je podigao pehar pred početak sezone 2019/2020. ubedljivom pobedom u finalu protiv Cedevita Olimpije (99:77). Trofeje su pre toga osvajali Cedevita Olimpija u premijernom izdanju Superkupa i Crvena zvezda u drugom. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)