MARI EMOTIVAN NAKON TRIJUMFA: Igrao u Dejvis kupu, pobedio, a zbog ovog meča je propustio sahranu člana porodice (VIDEO)

Novosti online

15. 09. 2023. u 19:28

Nekadašnji broj jedan, Endi Mari, doneo je važan poen svojoj Dejvis kup reprezentaciji u duelu protiv Švajcarske, pošto je u tri seta savladao Leandra Rijedija (6:7, 6:4, 6:4)

МАРИ ЕМОТИВАН НАКОН ТРИЈУМФА: Играо у Дејвис купу, победио, а због овог меча је пропустио сахрану члана породице (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Njegova baka je preminula pre neki dan, a on nije otišao na sahranu kako bi pomogao svojoj reprezentaciji da uspešno prebrodi Švajcarce.

Nakon susreta, prilikom davanja izjave na terenu, škotskog tenisera su preplavile emocije. Mari je drhtavim glasom i kroz suze objasnio u kakvoj se teškoj situaciji danas nalazi, te današnju pobedu posvetio preminuloj baki. 

- Danas je težak dan za mene. Danas je sahrana moje bake... Žao mi je što nisam uz moju porodicu danas. Ali bako, ovo je za tebe - rekao je Mari i izazvao ovacije publike.

BONUS VIDEO: Doček Alekse Avramovića, Marka Marinovića i Feđe Sretenovića na trgu u Čačku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKI PROBLEMI ZA DENVER! Jokić ostaje bez najvažnijeg saigrača uoči majstorice sa Minesotom ?!