"NEKO DAJE JETRU, A NEKO BUBREG ZA SRBIJU"! Crnogorac udario žestoko na Nikolu Jokića, pomenuo Bogdana i Generala

Novosti online

07. 09. 2023. u 14:02

SRBIJA je apsolutni hit na Svetskom prvenstvu u košarci. "Orlovi" su izvadili vizu za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine, ali ne žele tu da se zaustave, učenici Svetislava Pešića žele da odu i korak dalje, pa uzmu medalju na planetarnom šampionatu.

НЕКО ДАЈЕ ЈЕТРУ, А НЕКО БУБРЕГ ЗА СРБИЈУ! Црногорац ударио жестоко на Николу Јокића, поменуо Богдана и Генерала

Foto Printskrin

A ako se vratimo samo 20-ak dana unazad, svi su bili precrtali Srbiju, niko nije očekivao ni plasman na OI, a o medalji da ne pričamo. Međutim, skupili su se Bogdan Bogdanović i drugovi, pa pokazali celom svetu da mogu da igraju bez Nikole Jokića, najboljeg NBA igrača, ali i Vasilija Micića, dvostrukog MVP Evrolige.

Momci koji su otišli u Manili ostavili su srce na terenu, nažalost, Boriša Simanić je doživeo tešku povrede, gde mu je odstranjen bubreg, što je izazvalo političara iz Crne Gore Nebojšu Medojevića da prokomentariše ponašanje momaka koji su na Filipinima i onih koji nisu tamo.

Medojević je ocenio da neko "za Srbiju daje bubreg, a neko jetru".

Foto: V. K.

 

Političar je okačio fotografije dvojice košarkaša. Shodno poruci koju je želeo da pošalje, za Jokića je izabrao fotografiju iz kafane, na kojoj se ovaj veseli, dok je za Simanića izabrao trenutak u kojem se igrač muči presavijen na parketu.

"Neko za Srbiju daje jetru (alkohol), a neko bubreg (povreda na terenu). Meni je veći heroj ovaj Boriša", napisao je Medojević. 

Medojević očigledno ne može da prežali što Nikola Jokić ne igra na Mundobasketu, pa je i dan ranije iskoristio priliku da ga "pecne". Tada je prozvao Jokića poredeći ga sa kapitenom "orlova" Bogdanom Bogdanovićem.

"Posle svojih roditelja, Bogdan Bogdanović nije imao većeg prijatelja u životu od Generala (Duška Vujoševića). Postao je superzvezda, jer ga je Dule gurao preko granica, jer ga je voleo kao svoje dete i verovao u njega. Bogdan je kod Generala postao vrhunski igrač, dobar i vaspitan čovek, koji zna šta su prave vrednosti i šta je patriotizam. Ima DNK borca, pobednika i patriote. Za razliku od Nikole Jokića kojem su konji važniji od države" napisao je Medojević. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024