SRBIJA VEĆ PREŽALJENA! "Orlovi" ostaju bez medalje na Mundobasketu?

Novosti online

07. 09. 2023. u 11:36

MUNDOBASKET je ušao u samu završnicu. Danas su na programu mečevi za plasman od 5. do 8. mesta, ali ono što nas mnogo više interesuje desiće se sutra.

СРБИЈА ВЕЋ ПРЕЖАЉЕНА! Орлови остају без медаље на Мундобаскету?

FOTO: FIBA.Basketball

Naime, u petak su na programu u Manili polufinala. Od 10.45 po srednjoevropskom vremenu igraće Srbija i Kanada, a od 14.30 susrešće se SAD i Nemačka.

Svoje predviđanje ishoda polufinala i finala daju i kladionice. Zasad su, u skladu sa očekivanjima, prvi favorit Amerikanci.

Ekipa Stiva Kera predvodi polufinaliste po šansama – kvota na Amerikance je 1,55. Zatim, prema mišljenju klacionica, slede Kanađani (4,00), Nemci (8,00) i na kraju Srbi (9,00).

"Orlovi" Svetislava Pešića su otpisani, čak i za bronzu se Nemcima daje više šanse negoli našim momcima, a zna se šta sledi kad proradi inat kod Bogdanovića i saigrača. Nadamo se da su kladionice ovog puta pogrešile u proceni.

Podsećanja radi, Srbija na prethodnom Mundobasketu nije osvojila medalju, bila je peta, ali je 2014. godine osvojila srebro. Inače, sve četiri selekcije koje će igrati polufinale obezbedile su učešće na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana