MA KAKAV JOKIĆ! Boša Tanjević grmi: Nikada nisam video ovakvu Srbiju

Novosti online

07. 09. 2023. u 10:21

PROSLAVLjENI košarkaški stručnjak Bogdan Tanjević analizirao je Mundobasket i izneo niz pohvala na račun Srbije i svog učenika Svetislava Pešića.

МА КАКАВ ЈОКИЋ! Боша Тањевић грми: Никада нисам видео овакву Србију

FOTO: FIBA.Basketball

Mada upozorava da u polufinalu sa Kanadom neće biti lako, naprotiv. Ali ipak, u intervjuu za Sportski žurnal ističe da Srbija treba da veruje u Bogdana Bogdanovića i drugove. 

- Srbija igra izuzetno, ostvaren je izvanredan rezultat samim plasmanom na Olimpijske igre. Ne sećam se da sam ikada od 2007. kada je Srbija postala samostalna država gledao reprezentaciju da bolje igra… Ma Srbija je sve osim 10 minuta protiv Italije igrala izvanredno. Bolju i kvalitetniju igru odavno nisam video - počinje Tanjević izlaganje za Žurnal, dok u nastavku obrazlaže odgovarajući na pitanje kako treba igrati protiv Kanade.

- Isto kao protiv Litvanije. Pešić je sjajno postavio igru, ne bi Srbija igrala bolje ni da su tu Nikola Jokić i Vasilije Micić. Bila bi jača sigurno, ali bolju košarku ne bi demonstrirala. Ovi momci zajedno dišu sve vreme. Nikada nisam voleo igrače sa posebnim statusom.

FOTO: Printskrin/Tviter/IvanAsanin

 

Tako i hvali – sve redom.

- Bogdan Bogdanović je otvorio Litvance kao konzervu, potom ih je izbušio. Odigrao je liderski. Stefan Jović ih je najbolje kažnjavao kada su ga namerno ostavljali samog. Filip Petrušev je odličan, za Nikolu Milutinova se zna, Aleksa Avramović ima neviđenu energiju.

Tanjević ističe ipak da i Kanada igra sjajno, pa otvoreno kaže da bi odmah zvao Pešića da je primetio neke njene slabosti, ali i da ih najiskrenije – ne vidi.

- Bogami, ne znam da li je Amerika bolja od Kanade. Uopšte nisam siguran - rekao je Tanjević za Žurnal.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)