OBRT! SRBIJA, LITVANIJA... Ni oni što sve znaju nemaju pojma ko će u polufinale Mundobasketa

Novosti online

05. 09. 2023. u 08:40

Košarkaška reprezentacija Srbije će danas od 10.45 časova u Manili igrati sa Litvanijom, u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

ОБРТ! СРБИЈА, ЛИТВАНИЈА... Ни они што све знају немају појма ко ће у полуфинале Мундобаскета

FOTO: FIBA.Basketball

"Orlovi" su do četvrtfinala SP stigli posle trijumfa nad Dominikanskom Republikom i osvojenog drugog mesta u grupi I, a Litvanci su dominantno prošli kroz grupne faze, na kraju su srušili i Amerikance. 

Sve to je dodatno zbunilo kladionice širom sveta. Vrlo zanimljivo je pred svaki meč videti i šta misle svetski bukmejkeri i kome daju više šanse, a ovde su lutali od prvog dana. Prvo su proglasili Srbe favoritima, od 1.60 do 1.70 se plaćala kvota na "orlove", a od 2.10 do 2.20 na Litvance, da bi iz sata u sat padala kvota na bivšu sovjetsku republiku.

I pred sami meč Litvanci su 'po kladionicama favoriti sa 1.80, dok je na Srbiju 2. Čak i oni što sve znaju nemaju pojma ko će u polufinale i šta očekivati od ovog meča na Mundobasketu. 

Jedno je sigurno, uživaćemo u košarkaškoj predstavi i nadamo se trijumfu "orlova".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!