NEBOJŠA ČOVIĆ: Partizan spinuje oko Mirotića, ovo će biti najjači tim Zvezde ikada

Novosti online

22. 07. 2023. u 11:30

Prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović, u velikom intervjuju za Jurohups govorio je o brojnim stvarima kao što su Crvena zvezda u Evroligi, Partizan i mnoge druge.

НЕБОЈША ЧОВИЋ: Партизан спинује око Миротића, ово ће бити најјачи тим Звезде икада

FOTO: M. Vukadinović

- Moguće je bilo da napustim mesto predsednika Zvezde usled operacije za vreme finalne serije ABA lige. Da sam bio zdrav i mogao da idem tamo, ne bi ni bilo pete utakmice, jer bi se desilo nešto što nema veze sa košarkom. To je sada ipak prošlost.

- Veliki smo posao uradili od mog dolaska u klub. Želim da napomenem da je klub uzeo od osnovivanja do mog dolaska ukupno 21 trofej, ali sada smo u 12 godina osvojili čak 22 pehara, stalni smo član Evrolige i poštovani smo u Evropi. Imamo budžet i jasne ideje gde želimo da idemo.

- Radimo na tome da ovo bude najjači tim Zvezde ikada. Zadovoljni smo šta smo do sada uradili jer je tržište jako malo i nema mnogo igrača koji bi nam pomogli. Javno sam rekao da je plan da potrošimo 12 miliona evra na zarade igrača, ali to za evroligaške standarde i nije previše.

Što se Partizana tiče.

- Tenzije se spuštaju delima, ne rečima, oni su za vreme pete utakmice palili sveće za mene dok sam prolazio kroz ozbiljnu operaciju, pa da li je to normano!? Ili to što oni puštaju dezinformacije Evroligi preko Zorana Savića i mnogo drugih stvari. To je ovo što se dešva sa Mirotićem, gde se spinuje protiv nas. Nikola je sjajan čovek, filantrop, koji zaslužuje najbolje i mi mu želimo to. Ipak, da kažete da mu neko odavde preti da ne ode u jedan klub, to je ludost.

(Jurohups)

BONUS VIDEO: Partizan je šampion ABA lige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!