"DŽABA MU PRETITE"! Nikola Mirotić neće pogaziti svoju pravoslavnu reč

Novosti online

21. 07. 2023. u 09:07

Nikola Mirotić je celo leto svakog dana glavna vest u evropskoj košarci.

ЏАБА МУ ПРЕТИТЕ! Никола Миротић неће погазити своју православну реч

Foto: Srbi za Srbe

U sredu je konačno rešena saga oko njega i Barselone, makar jedan njen deo, pošto je katalonski klub odlučio da raskine ugovor sa Mirotićem i tako sebi napravi problem. 

Mirotić sada ima 20 dana da se žali na tu odluku i da ceo slučaj odnese na sud, gde će tražiti 22,5 miliona evra, koliko mu po ugovoru pripada nakon raskida istog. 

Dok se to ne reši, Nikola Mirotić je slobodan u izboru nove sredine i čeka se njegov naredni korak. 

Za sada su dva tima u opticaju – Partizan i Panatinaikos. 

Strani mediji prenose da je Panatinaikos poslao izdašnu ponudu, dok domaći mediji prenose da je već sve gotovo oko dolaska Mirotića u Partizan.

Crnogorski „Dan“ prenosi da razloga za brigu u crno-belom taboru nema, te da je Mirotić dao reč da će preći u Partizan.

- Ovih dana smo svedoci brojnih informacija vezanih za ‘našeg‘ Nikolu Mirotića i o tome gde bi mogao da nastavi karijeru. Balkanski i evropski mediji su se utrkivali u prenošenju ‘ekskluziva‘. Sve je to dovelo do velike konfuzije, a naredne rečenice će svima poslužiti da saznaju celokupnu istinu vezanu za bivšeg NBA igrača - navodi se na tom portalu.

I dalje nastavlja...

- Interesovanje Partizana za Nikolu Mirotića ne datira od pre par dana, koliko mediji pišu. Kako saznajemo, crno-beli već duže vreme razgovaraju sa prvom zvezdom Evrolige, a predsednik Ostoja Mijailović i sportski direktor Zoran Savić, kao i trener Željko Obradović obavili su telefonske razgovore sa Nikolom još pre mesec dana. Prema našim saznanjima, nakon toga održan je čak i sastanak između Mirotića, Mijailovića i Savića. Tom prilikom je Nikola pružio ruku i pristao na uslove Partizana.

Kako dalje ističu, čekalo se samo ozvaničenje raskida ugovora sa Barselonom, kako bi se pristupilo narednoj fazi.

- Čekao se samo raskid sa katalonskim klubom, a s obzirom na to da je on zvanično potvrđen tokom dana, nema sumnje da će preovladati dogovor, koji je još davno postignut, s obzirom na to da Mirotić nije tip igrača koji će pogaziti svoju pravoslavnu reč, čak ni u slučaju brojnih pretnji koje mu stižu ovih dana, prema pisanjima evropskih medija - zaključuju iz tog izvora.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana