DENVER ŽELI KOŠARKAŠA PARTIZANA: Nagetsi u trejdu sa Indijanom, a sve zbog Srbina

A. I.

21. 06. 2023. u 20:09

DENVER nagetsi novi su šampioni NBA lige, ali u timu nema mnogo vremena za slavlje, radi se na pravljenju tima za odbranu titule, a jedna od kockica u mozaiku mogao bi da bude još jedan Srbin.

ДЕНВЕР ЖЕЛИ КОШАРКАША ПАРТИЗАНА: Нагетси у трејду са Индијаном, а све због Србина

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Tako su posle trejdova sa Oklahomom, gde su se odrekli pikova za buduće draftove kako bi dobili pikove za predstojeći draft, odradili slično i sa Indijanom.

Naime, Pejsersi su dobili 40. pika ovogdišnjeg drafta kao i pika prve runde za 2024. godinu, a Denver je dobio 29. i 32. pik na ovogdišnjem draftu.

Zanimljivo je da je predikciji za draft igrač Partizana Tristan Vukčević upravo stavljen na 32. mesto i predviđeno je da će ga draftovati Indijana.

Nagetsi pokušavaju da na predstojećim draftovima ekipu popune mladim igračima koji imaju tačno određene ugovore, kako bi zaržali osnovu ekipe s obzirom da svi imaju bogate ugovore.

Tristan trenutno igra u finalnoj seriji ABA lige, gde se Partizan za titulu bori sa Crvenom zvezdom. Rezultat je u ovom trenutku izjednačen, a odluka o šampionu će pasti u četvrtak u majstorici.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)