DURENT O ZVEZDI FINIKSA: ''Nemam reči da opišem Buka''

Novosti online

06. 05. 2023. u 11:51

Košarkaši Finiksa savladali su Denver rezultatom 121:114 i smanjili prednost Jokića i ekipe na 2:1 u seriji.

ДУРЕНТ О ЗВЕЗДИ ФИНИКСА: Немам речи да опишем Бука

FOTO: EPA

- Nosi ga njegova ljubav prema igri. Skromnost u životu generalno. On je momak koji stvara tim. Sve stvari koje želite kod superzvezde, on donosi. Ne priča mnogo, ljudi o njemu ne pišu ljubavne priče i ne ističu u tekstovima to što on donosi svakog dana. Ali mi to vidimo i mi to cenimo - rekao je Durent i dodao:

- Nemam reči da opišem Buka, on je vođa ovog tima i ove organizacije. Svakog dana doprinosi, a mi pratimo njegov put, skupljamo se oko njega. Na obe strane terena je igrač za poželeti.

Buker kaže da mu ne smeta pritisak plej-of utakmica, naprotiv.

- O tome sam sanjao kao dete i tome posvetio ceo život, odselio se mlad od porodice, kako bih jurio momente kao što je ovaj. Moj tata je igrao košarku i bio je veliki fan, ovo je moj put kroz život - kaže Buker i dodaje:

- Trudio sam se da budem veoma agresivan, shvatam da takav pristup otvara stvari i za moje saigrače. Dosta smo poentirali u tranziciji, Kej-Di privlači mnogo pažnje i dobio sam otvorene šuteve.

BONUS VIDEO: "PERFEKTNO!" Igor Duljaj oduševljen igračima Partizana posle meča sa drugoplasiranim TSC-om

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja