ŠPANCI SUMNJAJU U POVREDU EGZUMA: Ovako nije glumio ni Di Kaprio

Novosti online

01. 05. 2023. u 17:42

ŠPANSKI mediji pred meč Real Madrida i Partizana bave se Danteom Egzumom. Oni smatraju da je Australijanac lažiorao povredu i da će biti spreman za utakmicu utorak.

ШПАНЦИ СУМЊАЈУ У ПОВРЕДУ ЕГЗУМА: Овако није глумио ни Ди Каприо

Foto: EPA

Iako su svi videli kako ga je Geršon Jabusele oborio na parket, Pablo Erero, novinar "Radija 5" i portala "24 Segundos en Blanko", sumnja u povredu plejmejkera crno-belih.

On čak ide dotle, da ističe da tako dobro ne bi glumio ni čuveni Leonardo di Kaprio.

- Doktori sa svih strana sveta stižu u Beograd da prouče slučaj Lazara (prim. aut. lik iz Biblije) Dantea Egzuma. Od hodanja na štakama sa pokidanim ligamentom u četvrtak preko hramanja na jednoj nozi u petak pa do igranja bez problema u utorak. Sjajna gluma. Ovo nije uspeo ni Di Kaprio u "Vuku sa Vol Strita" - napisao je pomenuti novinar na Tviteru.

Egzum bi trebalo da bude spreman za ovaj meč, a sigurno će ga propustiti Kevin Panter i Matijas Lesor kada je Partizan u pitanju, odnosno Geršon Jabusele i Gabrijel Dek u Realu.

Ostaje se da se vidi da li će Hesus Mateo moći da računa na Valtera Tavaresa koji je veoma važan za igru "kraljevića".

Podsetimo, utakmica Partizan - Real Madrid igra se sutra od 20.30. Tim Željka Obradovića vodi sa 2-0 u seriji i jedna pobeda ga deli od Fajnal fora.

BONUS VIDEO: MADRID TO NE PAMTI: "Grobari" napravili feštu u prestonici Španije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata