NIKOLA JOKIĆ OTVORIO DUŠU: Srbin više nije mogao da ćuti na besramne napade

Novosti online

16. 04. 2023. u 21:49 >> 21:59

AKTUELNI i dvostruki uzastopni MVP NBA lige Nikola Jokić odgovorio je na kritike brojnih kritičara da "pumpa" stastistiku.

НИКОЛА ЈОКИЋ ОТВОРИО ДУШУ: Србин више није могао да ћути на бесрамне нападе

Tanjug/AP

Nikola Jokić optužen je od strane brojnih analitičara da je u trenucima kada je ređao tripl-dabl učinke punio nabijao svoje brojeve.

-Jesam, možda zato što je to sve bilo novo za mene. Zato sam možda pratio, ali sada ne pratim ništa, Zato sam rekao to (da nabijam statistiku). Ali, zaista, ne slušam te ljude. – započeo je.

Istakao je da je tajna uspeha u tome da budete posvećeni tome što radite.

-Ako želite da budete uspešni morate da bude opsednuti time što radite. I to ne važi samo za košarku, sve što radite u životu, morate da mislite o tome 24/7. Ali, takođe, nekada pomaže kada i ne mislite. Mora da postoji granica između te opsednutosti i vremena za odmor, relaks. – dodao je srpski košarkaš.

Na pitanje novinara Majk Singera da li je teret koji ima sve teži, on je rekao da zavisi od igrača, ličnosti i karakteta.

-Da, ali mislim da zavisi. Ako volite košarku i želite da budete opsednuti, želite da budete najbolji ikada, onda verovatno nije teško. Verovatno je zabavano. Ali, zavisi… zavisi od igrača, od ličnosti, od karaktera. – zaključio je Jokić.

Nagetsi započinju prvu rundu protiv Minesote Timbervulvs, a prva utakmica igra se u noći između nedelje i ponedeljka u 04.30.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu