DENVER NE STAJE! Nikola Jokić dobija novo pojačanje? On je poslednji deo šampionske slagalice za ovu sezonu

Novosti online

10. 02. 2023. u 20:11

ROK za košarkaške transfere u NBA ligi je završen, ali to ne znači da Denver nagetsi Nikole Jokića neće nastavljati na popunjavanju rostera koji bi mogao da napadne šampionski prsten.

ДЕНВЕР НЕ СТАЈЕ! Никола Јокић добија ново појачање? Он је последњи део шампионске слагалице за ову сезону

FOTO: Tanjug/AP

U haotičnom finišu roka za trejdove, Denver nagetsi doveli su Tomasa Brajanta, kako bi se rasteretili minute Nikole Jokića u reketu. Rastali su se i sa mladim Bounsom Hajlandom koji se preselio u Kliperse, pa su tako ostavili jedno upražnjeno mesto u spoljnoj liniji.

Kako prenosi čuveni novinar blizak klubu, Majk Singer, tim iz Kolorada planira da angažuje Redžija Džeksona, koji bi trebalo da bude poslednji deo šampionske slagalice ovog NBA tima. 

Džekson je bivši igrač Los Anđeles klipersa, a u samoj zavrnšnici trejd roka pojačao je Šarlot. Međutim, informacije iz SAD govore da se neće dugo zadržati u Severnoj Karolini. Očekuje se da Hornetsi otkupe njegov ugovor i načine ga slobodnim igračem.

Deluje da bi tim Majka Melouna sa Džeksonom bio neka potpuno drugačija zver, te da je ovo tip igrača koji upravo nedostaje Jokiću i njegovim saigračima.

Denver sada već očajnički traga za plejmejkerom kako bi šampionske ambicije bile osnovane.

Izuzev Marija, Brus Braun koji je često igrao na "kecu" nije klasičan organizator igre, dok Iš Smit oscilira i ne pokazuje da bi Meloun mogao ozbiljnije na njega da se osloni.

Džeksonu je sa druge strane ovo već 12. sezonu u NBA ligi. Ljubitelji košarke ga pamte po sjajnim izdanjima u dresu Oklahome i Detroita, a vrlo dobro se snašao i u Los Anđelesu, gde je prošle sezone na 75 nastupa prosečno beležio 16,8 poena.

Ove takmičarske godine je izgubio na minutaži, ali je nastavio da daje važan doprinos ekipi sa prosekom od 10,9 poena i 3,5 asistencija na 52 ubeležena nastupa (38 u startnoj petorci). Sasvim solidna statistika, s ozbirom da je pored sebe imao "potrošače" poput Kavaja Lenarda, Pola Džordža i Normana Pauela.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona