SAMO U AMERICI, BEJBI: Bobi dobio otkaz, novi ugovor i milion pride

V. P.

10. 02. 2023. u 17:06

KADA dobijete otkaz u NBA, ne znači da ste otpušteni. Ako ne verujete, pitajte srpskog gorostasa u timu Hjustona Bobana Marjanovića.

САМО У АМЕРИЦИ, БЕЈБИ: Боби добио отказ, нови уговор и милион приде

FOTO: M. Vukadinović

Roketsi su morali da naprave prostor u budžetu za igrače koje su doveli putem trejdova i primenili su "gimnastiku" sa Bobijevim garantovanim ugovorom za ovu sezonu u iznosu od 3.500.000 dolara. Otkazom se ta cifra potire iz ukupne sume plata, ali ostaje u džepu našeg NBA veterana.

Na otkazu može i da se zaradi, te će Marjanović dobiti dodatnih 1.000.000 dolara na ime novog ugovora u iznosu minimalca lige. Sasvim zadovoljavajuće za ulogu kakvu ima ove sezone u "franšizi" iz Teksasa - nastupio je u 17 mečeva sa prosečnim učinkom od 2,8 poena i 1,5 skokova.

Hjuston je pre isteka roka za transfere poslao Klipersima Erika Gordona, u trejdu u koji su uključena tri tima dobili su Džona Vola i Denija Grina. Potom je angažovao i Frenka Kaminskog i Džastina Holideja iz Atlanta Hoksa.


Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao