JOŠ uvek navijače u Srbiji boli eliminacija "orlova" sa Evrobasketa od Italije, a upravo je to jedna od glavnih sportskih tema u regionu.

vladimir

16.09.2022. 21:18

Iskusni V.Djurović je neuporedivo manje iskusan od Pešića a "generala" posle bitke kod Srba na pretek! Koji Teo - na zadnjim utakmicama daleko od "vodje tima" a šut na koš NULA! Kraj!

Aca

17.09.2022. 07:58

Vidimo da je Teo ipak napravio neki belaj kao pijancenje, kartanje nocu i slicno samo je Pesic dzentlmen pa nece da kaze. Sto se tice igre mozda je i falio jer bi se menjao sa Micicem u pimplanju lopte na centru po 15 sekundi umesto da igraci trce i otvaraju se. Ono za sta je i Pesic kriv je 20 suteva Italijana za tri bez ometanja kao i to sto nije okrenuo igru u napadu za dva poena kad je video da sut za tri ne ide. Ali opet hvala mu za Indianopolis i vratiti Sasu Djordjevica ako zeli.

Juznapruga

17.09.2022. 14:57

Djurovicu zato si cutao do sada za disciplinske prekrsaje Teodosica ukopiko ih je bilo? Ne kllevataj ga da bi time opravdao Pesica. Sedi mirno gde si ko konsultant i drzi se anlitickog pristupa a ne sta bi ti uradio da si na Pesicevom mestu. I ti si provocirao kao Poceko ali nisi dobio tehnicku.Ima na you tube gde pricas kako si isprovocirao pokojnog Drazena na utakmici Cibona Zadar kada je u drugom poluvremenu dao samo 2 poena.Ali nisi sve ispricao.Krenulo je tako sto je Drazen u naletu nakon svakog svog postignutog kosa prolazio pored tvoje klupe psovajuci ti majku,sve dok nisi ustao i rekao mu to sto si mu rekao,pominjajuci njegovu majku uz navodjenje detalja.Ceo Zadar i svi koji pratimo i poznajemo kosarku znamo sta si mu rekao a sto ni jedan dzentlamen nikada ne bi ni pomislio da ķaze.Zato se drzi strucnih komentara,a sto se tice Teodosicevih igara i talenta ne procenjuj ga pogresno.Uzdignute glave moze da stoji rame uz rame sa Mokom Slavnicem i Sasom Djordjevicem a dokaz za to su saigraci sa kojima su ovi igrali u ekipi jer da je Teo imao Kresu Cosica,Kicu,Mirzu,Praju,Divca,Pedju Stojakovica,Bodirogu,Rebracu,Gurovica sigurno bi se odavno popeo na krov sveta.A i sa Sasom Djordjevicem bi osvojio proslo EP da se nije povredio.Njegovim igranjem tada i Sale Djordjevic bi kao selektor osvojio zlato. Zato uvek prvo podji od svojih postupaka. Ako posle Sase Djordjevica neko treba da ponese nadimak NACIONALE onda je to TEO NACIONALE. Samo da se pocisti KSS i selektor Pesic s tim da Pesic vrati pare da poreski obveznici ne blokiraju prostorije saveza.

Draganče

17.09.2022. 19:19

Bez obzira na sve preoštra odluka da ne igra Teo na Eurobasketu. Pešić kao trener treba da ostane selektor Reprezentacije. Ipak, to je bio samo jedan loš dan za košarkaše Srbije.