MONAKO NACILJAO DVA POJAČANJA: Saša Obradović se već sprema za sledeću sezonu

Novosti online

15. 05. 2022. u 13:30

OVE sezone Monako je za jednu utakmicu ostao bez istorijskog plasmana na evroligaški Fajnal-for u Beogradu. Iako aktuelna sezona još nije gotova, u Kneževini se već pripremaju za sledeću.

МОНАКО НАЦИЉАО ДВА ПОЈАЧАЊА: Саша Обрадовић се већ спрема за следећу сезону

FOTO: EPA

Pred momcima koje predvodi srpski trener, Saša Obradović, je početak plej-ofa u prvenstvu Francuske. Međutim, čelnici kluba ne sede skrštenih ruku, već uveliko planiraju kako da se pojačaju za narednu sezonu.

U klubu žele zadržati najboljeg igrača Majka Džejmsa, ali njemu se vraća u NBA, pa će prvi zazmotriti ponude iz Amerike. A ista situacija važi i za Dvejna Bejkona.

Ipak, priča se da je Monako već naciljao dva odlična igrača za sledeću sezonu i da su to prve želje trenera Obradovića. Reč je o Džordanu Lojdu i Džonu Braunu. Vivši bek Crvene zvezde još uvek igra u Zenitu, ali će po završetku sezone napustiti Rusiju i preseliti u Kneževinu.

Braun je takođe veći deo sezone proveo u Rusiji, i to fantastično u dresu Uniksa. On je i zvanično proglašen najboljim odbrambenim igračem Evrolige. Zbog rata u Ukrajini napustio je Kazanj, a sezonu će završiti u italijanskoj Breši.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)