GOLMAN ARGENTINE PROMENIO PLOČU: "Pevali smo Mbapeu - jer je najbolji"?!

Novosti online

14. 02. 2023. u 16:49

GOLMAN fudbalske reprezentacije Argentine i kapiten engleske Aston Vile Emilijano Martinez okitio se nedavno sa svojim "gaučosima" titulom svetskog prvaka u Kataru. Ipak, ostao je možd najviše upamćen po neprimerenoj gestikulaciji tokom ceremonije dodele nagrada, ali i po bizarnoj psesmi kojom je u svlačionici vređao velikog igrača i rivala u finalnom meču, Francuza Kilijana Mbapea, kada je između ostalog tražio i minut ćutanja za sjajnog fudbalera?!

ГОЛМАН АРГЕНТИНЕ ПРОМЕНИО ПЛОЧУ: Певали смо Мбапеу - јер је најбољи?!

Tanjug/AP

Ipak, Martinez je narasno promenio pliču. Da li zbogf toga što se kaje, ili zbog toga što mu je neko posavetovao da je vreme da pošalje pomirljive poruke ka Francuzu, tek, kontroverzni golman je danas poručio:

- To je nešto iz svlačionice što nikada nije trebalo da izađe iz nje. Kad nas je Francuska pobedila 2018. godine, dobro se sećam da je bilo pogrdnih pesama o Lionelu Mesiju, uključujući i Kantea, koji ga je veoma dobro čuvao. Isto tako, ako ekipa pobedi Brazil, pevaće o Nejmaru. Nije to bilo ništa lično protiv Mbapea kojeg veoma poštujem. Ako pevamo o njemu ili o Nejmaru, to je zato što su najbolji rivali koje imamo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)