BIO JE SINONIM ZA LOJALNOST, A SADA TRČI ZA MILIONIMA: Marko Rojs napušta Borusiju Dortmund! Otkrio i sa kojim klubom pregovara njegov agent

Novosti online

08. 01. 2023. u 21:49

AKO spomenete lojalnost u fudbalu, svima odmah na pamet pada ime Marka Rojsa, koji je toliko dugo u dresu Borusije Dortmund, a iako je odbio veliki broj ponuda tokom karijere, čini se da će se i to promeniti.

БИО ЈЕ СИНОНИМ ЗА ЛОЈАЛНОСТ, А САДА ТРЧИ ЗА МИЛИОНИМА: Марко Ројс напушта Борусију Дортмунд! Открио и са којим клубом преговара његов агент

Profimedia

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da bi Rojs mogao da napusti Borusiju Dortmund i svoju karijeru nastavi van Nemačke.

Radi se o klubu koji je ovih dana postao glavna tema u svetu, a naravno u pitanju je Al Nasr koji je pre nekoliko dana završio transfer Kristijana Ronalda.

Prvi je ovu informaciju preneo "Dejli mejl", ali su mnogi bili skeptični jer znaju koliko je Rojs lojalan timu iz rurske oblasti.

Nemcu ugovor ističe ugovor na kraju sezone, za sada nema naznaka oko produženja saradanje, dogovor je izostao što Al Nasr vidi kao odličnu priliku.

O nagađanjima je progovorio i sam fudbaler.

- Moj savetnik je već nešto rekao oko toga. Naravno da moram gledati napred. Imam još pola godine ugovora, tako da moram razmisliti o svemu. Imaćemo razgovore sa Al Nasrom i onda ćemo videti u kojem pravcu sve ide - rekao je Rojs.

U Borusiju Dortmund se Rojs vratio 2012. godine, a pre toga je tri godine nastupao za ekipu Borusije Menhegladbah.

Iako je dugo bio u ekipi i gledao kako neki saigrači odlaze iz kluba i prave velike karijere, te osvajaju trofeje bio je lojalan.

Čini se ipak, da je i to lojalnosti došao kraj, te da će nakon što je odigrao preko 350 utakmica za ovaj klubu, otići na kraju sezone.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)